Black Magic PRO

Product nummer: rechthoek
Merk: Manduka
Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: €109,95
Aantal:  Bestellen

De legendarische The Black Mat is al 15 jaar 's werelds allerbeste yoga mat. Deze extra dikke en comfortabele yogamat met zijn ongeëvenaarde demping, superieure anti-slip en eenvoudige, elegante design, biedt simpelweg de allerbeste ondergrond voor jouw (dagelijkse) yogapractice.  En bovendien biedt Manduka op al haar yogamatten uit de PRO serie een 'lifetime guarantee against wear and tear'. Als je de allerbeste yogamat zoekt, eentje die overal ter wereld favoriet is bij yogadocenten dan is er eigenlijk maar één keuze: de onverslijtbare Manduka Black YogaMat Pro. Afmetingen:  66 x 180 cm, dikte 6 mm, gewicht  3,4 kg.
Eigenschappen: geschikt voor alle yogavormen, met name intensieve en warme yoga stijlen; zero-waste, duurzame yogamat, hoge prestaties in een lichtgewicht vorm; minimale slijtage en zeer lange levensduur, anti-slip, maar niet plakkerig; reisvriendelijk voor de yogi on-the –go, oekotex  gecertificeerd, emissievrije productie; 100 % latex vrij en veilig te gebruiken voor mensen met latexallergie; Lifetime Guarantee against wear and tear door Manduka; perfecte demping en isolatie te gebruiken op allerlei ondergronden (tapijt, cement, hardhouten vloeren);  textiel achtige oppervlaktestructuur voor extra grip, zelfs bij een lichte transpiratie;  gesloten celoppervlak tegen het doorsijpelen van vocht/transpiratie in de mat (voorkomt de groei van bacterien); een uniek nopjespatroon aan de onderkant zodat de mat niet wegschuift op gladde oppervlakten; ontworpen op duurzaamheid; deze mat gaat niet afbrokkelen, scheuren, vlokken of vervagen; levenslange garantie tegen slijtage; de grip van deze mat verbetert nog extra door gebruik.
Gebruik en onderhoud: bewaren: rol je Pro yogamat op met de bovenkant  naar buiten, en de nopjes naar binnen. Dit houdt de hoeken van de mat vlak bij het oefenen .
Inwerken:  De oppervlaktestructuur van de Black Mat PRO antislip yoga mat verbetert door gebruik. De beste manier om deze mat in te werken is om hem dagelijks te gebruiken. Wil je dit proces nog wat extra versnellen dan kun je je yogamatje scrubben met grof zeezout en een spons, vervolgens goed afspoelen. Het vocht druk je er vervolgens uit door de mat strak op te rollen in een handdoek. Laat de yogamat daarna nog even goed uithangen en drogen in de zon.
Schoonmaken: dat kan met  Manduka Mat Renew Spray of een niet aggressief huishoudelijk schoonmaakmiddel en een vochtige doek of spons. Daarna hang je je yogamatje goed te drogen in de zon. Spuit je mat nooit schoon met hogedrukspuit of tuinslang, en laat deze mat ook nooit lang liggen in bad of douche, was de mat niet in de wasmachine en gebruik ook geen stofzuiger. Dat kan je mat beschadigen.