KompasVinder

ISBN: 9789085082255
Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: €39,95
Aantal:  Bestellen

KompasVinder kan je waardevolle inzichten geven, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt, beter je doel kunt bepalen en op die manier je eigen gids wordt. In de uitgebreide KompasVinder-gids staan veel spelvarianten, die als een kompas zijn voor verhelderende inzichten en situaties duidelijk kunnen maken. Je kunt dit spel alleen spelen, maar ook met andere spelers. Wanneer je de kaarten samen met andere spelers gebruikt, kunnen er mooie open(hartige) gesprekken ontstaan. Dus speel het spel samen met vrienden, geliefden, op vakantie met het gezin, of beroepsmatig op je werk of tijdens een studie. KompasVinder is een spel voor volwassenen en jongeren (vanaf 14 jaar) zoals:
gezinnen, ouders, families, geliefden en vrienden, leerlingen van voortgezet en hoger onderwijs, praktijken, trainingen en workshops gericht op bewustzijn, groei en ontwikkeling, bedrijven; in teams, supervisie en interventie, groepen, bijvoorbeeld filosofielessen of yoga-groepen, studiegroepen.

Het spel bestaat uit drie kaartensets (ieder 63 stuks): Vizierkaarten: met eigentijdse en originele woorden; Koerskaarten: met inspirerende zinnen die aanleiding geven tot nadenken, Expedititekaarten: met vragen die je aanzetten om te handelen