Copal

Product nummer: kwc
Merk: Florisens
Beschikbaarheid: Aanwezig in de winkel
Prijs: €5,50
Aantal:  Bestellen

Deze witte copal harswierook (hoofdthema: bescherming) is heeft een heerlijke citrusgeur gemengd met de bossige geur van de den. Het bevordert het verlangen naar spiritualiteit en wordt gebruikt om zijn beschermende en zuiverende werking.

Bomen hebben een magische boodschap voor ons. Niets voor niets worden in veel landen en volkeren veel magische en heilige eigenschappen aan bomen toegekend. Herontdek de magie van deze originele duizendjarige oude ingrediënten van wierook. Frankincense en Myrrhe waren een van de eerste boomharsen die gebrand werden om hun heilzame werking.

100% NATUURLIJK:  de wierook is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten. Harswierook bevat geen enkel oplosmiddel, geen conserveringsmiddelen of synthetische producten. De werkzame stoffen van de planten zijn optimaal aanwezig.

TIP:  doe de hars/korrelwierook met  water in een aromalamp! Houd het waterniveau op peil om te voorkomen dat het mengsel aanbrandt.  Als het water na enkele minuten op  temperatuur is krijg je een heerlijke geurverspreiding !

Inhoud:  30 gram.