Storax

Product nummer: kws
Merk: Florisens
Beschikbaarheid: Aanwezig in de winkel
Prijs: €5,50
Aantal:  Bestellen

Storax harswierook (hoofdthema: geluk) is afkomstig uit Turkije en wordt ook in parfums verwerkt. Storax heeft zowel een harsachtig als bloemige geur met een ondertoon van amandelen. De wierook wordt gebruikt om het zelfvertrouwen te vergroten en ter bescherming van negatieve energieën.

Bomen hebben een magische boodschap voor ons. Niets voor niets worden in veel landen en volkeren veel magische en heilige eigenschappen aan bomen toegekend. Herontdek de magie van deze originele duizendjarige oude ingrediënten van wierook. Frankincense en Myrrhe waren een van de eerste boomharsen die gebrand werden om hun heilzame werking.

100% NATUURLIJK:  de wierook is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten. Harswierook bevat geen enkel oplosmiddel, geen conserveringsmiddelen of synthetische producten. De werkzame stoffen van de planten zijn optimaal aanwezig.

TIP:  doe de hars/korrelwierook met  water in een aromalamp! Houd het waterniveau op peil om te voorkomen dat het mengsel aanbrandt.  Als het water na enkele minuten op  temperatuur is krijg je een heerlijke geurverspreiding !

Inhoud:  20 gram.