Concert met Klankschalen

Product nummer: rond
Beschikbaarheid: zie onderstaande data
Prijs: €15,00
Data Klankconcerten: *


Aantal:  Bestellen

Laat je meestromen op de intense klanken van de klankschalen en maak verbinding met diepere bronnen en spirituele krachtvelden! De trillingen en vibraties van de Tibetaanse klankschalen hebben een harmoniserend effect en brengen lichaam, geest en ziel in een staat van ontspanning door de intense werking en resonantie van de natuurlijke klanken van de klankschalen. De trillingen van de klankschaal werken als een soort innerlijke massage.Deze diepe werking zorgt voor een algehele ontspanning op verschillende lagen van ons bewustzijn en op elk celniveau. Na afloop is er een kort ritueel om opgedane ervaringen te delen.

De klankconcerten worden verzorgt door Hannah van der Borst. Over Hannah: In 1990 ben ik door Joska Soos, een Hongaarse sjamaan, in aanraking gekomen met de diepere werking van klankmeditaties en klankreizen. Het helende en harmoniserende gevoel in mijzelf was een unieke ervaring. Door een eigen intuitieve manier van het omgaan met klankschalen heb ik mij ontwikkeld tot het geven van klankmassages. Bij Hans de Back, klanktherapeut, heb ik leren luisteren naar de diversiteiten van klanken door aandachtig aanwezig te zijn in het moment.

Deelnemen aan een klankconcert? Met ingang van juli 2018 worden er regelmatig Klankconcerten georganiseerd (minimaal 1x per maand). In beginsel op zondagmiddag maar wellicht komen er ook concerten op vrijdagavond en zaterdagavond. Een concert duurt zo'n 1,5 uur. Voor een matje, kussentje en deken wordt gezorgd zodat u het klankconcert zo comfortabel mogelijk kunt ervaren. U mag ook uw eigen matje etc. meenemen als u wilt. Reserveren voor een klankconcert: telefonisch  024 - 66 30 452, per email  info@othala.nl  of via de webshop. Kosten: € 15,- per persoon.

De klankconcerten worden gehouden in Studio Tangible, (schuin tegenover Othala), van Welderenstraat 113 te Nijmegen Vanaf station Nijmegen slechts 10 minuten lopen! Tip:  kom in makkelijke, loszittende kleding en zorg dat je een kwartiertje voor aanvang aanwezig bent! Voor eventuele vragen bel naar Othala :   024  -  66 30 452.