Klankconcert

Product nummer: rond
Beschikbaarheid: geannuleerd, nieuwe datum volgt
Prijs: €17,50
Aantal:  Bestellen

Klankgroep Edima werkt met verschillende instrumenten, laten ons inspireren door de natuur en maken gebruik van ondersteunende materialen zoals half edelstenen en inspiratiekaarten. Laat u raken door de helende klanken van o.a. de Tibetaanse en kristallen klankschalen, de gong en de didgeridoo. Door de trillingen van de klankschalen resoneren alle lichaamscellen mee. Dit heeft een diep ontspannen effect voor zowel lichaam als geest. Ervaar dit moment van tot jezelf komen.
Eddie en Magali van Klankgroep Edima zien u graag bij een van hun sessies!

Deelnemen aan een klankconcert? Klankgroep Edima verzorgt regelmatig Klankconcerten in samenwerking met Othala. De bedoeling is dat er 1x per maand een Klanconcert gaat plaatsvinden. Een concert duurt 2 x 45 minuten (met een pauze van 15 minuten). Tijdens de pauze is er gratis thee of water. Voor een matje, kussentje en deken wordt gezorgd zodat u het klankconcert zo comfortabel mogelijk kunt ervaren. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een klein presentje.

De klankconcerten worden gehouden in Studio Tangible, (schuin tegenover Othala), van Welderenstraat 113 te Nijmegen Vanaf station Nijmegen slechts 10 minuten lopen! Tip:  kom in makkelijke, loszittende kleding en zorg dat je een kwartiertje voor aanvang aanwezig bent! Voor eventuele vragen bel naar Othala :   024  -  66 30 452. Let op bij het afrekenen van dit product  via de webshop:  kies voor afhalen in de winkel  (anders worden er verzendkosten in rekening gebracht)