Flowee Spijkermat grijs-wit

Product nummer: rechthoek
Merk: Flowee
Beschikbaarheid: Aanwezig in de winkel
Prijs: €36,00
Aantal:  Bestellen

Door het gebruik van de spijkermat ervaar je al binnen enkele minuten ontspanning van je spieren, innerlijke rust of juist energie. Vaak vragen mensen ons of wij voor de politie werken met onze spijkermat. Maar nee het is veel leuker dan dat! Maar wat is dat nu zo’n spijkermat? Je kan de spijkermat gebruiken om de stijve spieren in je nek en/of schouders te ontspannen. Ter verlichting van je hoofd- en/of spierpijn. Maar ook tijdens de yoga- en meditatieoefeningen om jouw innerlijke rust te vinden. Wanneer je vermoeide of koude voeten hebt leg je de spijkermat onder je voeten en dit werkt heel verkwikkend. Je kan er alle kanten mee op! Je kan de mat dus op verschillende momenten en voor diverse doeleinden gebruiken. De spijkermat is een effectief hulpmiddel om de klacht, het ongemak of de pijn te verhelpen of te verzachten, zoals:  rugklachten waaronder ook spit en hernia, chronische en/of reumatische pijn, wintertenen en hielspoor, frozen shoulder, whiplash, fibromyalgie, autisme (bij deze groep wordt een lagere hoeveelheid oxytocine aangetroffen), ADHD (de mat kan ervoor zorgen dat je er rustig van wordt, ook bij kinderen).

Het gebruik van Flowee is niet aan te raden in geval van: bij bloedstollingproblemen, hartproblemen en/of gebruik van bloed verdunnende middelen; bij huidproblemen op de plekken waar de Flowee gebruikt wordt; bij zwangerschap: raadpleeg een arts/verloskundige alvorens gebruik te maken van de Flowee. Bij twijfel raadpleeg altijd een arts voordat je de Flowee mat gebruikt!

Katoenen stof en ABS-kunststof octagon spikes. De buitenhoes kan gewassen worden (handwas of binnenste buiten, kort programma maximaal 30 graden) Afmetingen: 75 x 45 cm, 600 gram.