Zweedse spijkermat Flex

Product nummer: vierkant
Merk: Cura Comp
Beschikbaarheid: Aanwezig in de winkel
Prijs: €73,00
Winkelprijs van dit product: € 68,00

Aantal:  Bestellen

De originele Zweedse Spijkermat FLEX is een flexibele spijkermat speciaal voor zitvlak en benen en nek en schouders. De FLEX is ook perfect voor kinderen en diegenen die pijngevoeliger zijn. De Zweedse Spijkermat kan u helpen bij spit, hernia, spierpijn, stijfheid, ischias, stress, chronische pijn, reumatische pijn, frozen shoulder, hoofdpijn, slaapproblemen, wiplash, fibromyalgie en gewoon om heerlijk te ontspannen. De originele Zweedse Spijkermat is de enige waarvan de werking wetenschappelijk erkent is.
De FLEX heeft zachtere spijkers, maar met dezelfde diepe en langdurige werking. De FLEX kan uitgebreid en gecombineerd worden met de CLASSIC. Pas de druk en
voelbaarheid van de spijkers aan met een T-shirt, stuk stof of een handdoek. Hierdoor is de Zweedse Spijkermat te gebruiken door mensen met een lage en een hoge pijngrens. Gebruiksaanwijzing is bijgesloten in de verpakking. Iedere Spijkermat bestaat uit 2 modules. Door het handige modulesysteem is de Spijkermat uit te breiden naar ieder gewenste formaat. Afmetingen:  64 x 40 cm. De spijkers zijn 1,5 cm hoog. De originele Zweedse Spijkermat wordt gemaakt van recyclebare huidvriendelijke TPE-kunststof. De Spijkermat is een Zweedse uitvinding, het ontwerp is beschermd, CE-gekeurd en biedt 5 jaar garantie. Kleur: lichtgroen, zie afbeelding.