Aloë Vera Cooling Gel

Product nummer: rond
Merk: Chi Naturel Life
Beschikbaarheid: Aanwezig in de winkel
Prijs: €12,95
Aantal:  Bestellen

De 100% natuurlijke Chi Aloe Vera Cooling gel is een verkoelende gel met biologische aloë vera, rozen- en lavendelwater. Gecertificeerd door Ecocert! Kies voor de Aloe Vera Cooling Gel:
- ondersteunt het herstellend vermogen van de huid;
- ter verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en kwallenbeten;
- bij zonnebrand
- na het ontharen
- bij rode en gevoelige huid
- en overal waar koeling gewenst is

Aloë Vera is een oerproduct met een fantastische verkoelende en hydraterende werking voor de huid. In sommige situaties is de pure gel nodig om de huid onmiddellijk te koelen: bijvoorbeeld na het zonnen, na het ontharen en bij rode en gevoelige huid. De aloë vera is aangevuld met biologisch rozenwater en lavendelwater. De heerlijke, pure bloemenhydrolaten werken zuiverend, verzachtend en vochtregulerend. Aloë Vera Cooling Gel is inzetbaar voor alle huidtypes, speciaal voor een droge en vochtarme huid en houdt de huid elastisch en jong.

Tip: Gebruik de Aloë Vera Cooling Gel samen met de Calendula Repair Balm voor een complete huidverzorging bij een geprikkelde en schrale huid! Aloë Vera kan de huid onmiddellijk koelen. Zet daarna de Calendula Repair Balm in om het herstellende vermogen van de huid langdurig te ondersteunen.