Anti Aging (Chi Superskin Oils)

Product nummer: rond
Merk: Chi Naturel Life
Beschikbaarheid: Aanwezig in de winkel
Prijs: €39,95
Aantal:  Bestellen

Biologische arganolie, jojoba en cactusolie maken deze synergie een ideale verzorger van de oudere huid en verzachter van littekens. De twee fijnste, kostbaarste Marokkaanse plantaardige oliën werken hierin samen: Argan en Cactusolie. Pure voeding voor de huid en specifiek geschikt voor het ooggebied en het verminderen van rimpels. Verrijkt met rozenolie en sandelhout. Inhoud:  50 ml.

Chi Superskin oils: 100% plantaardige, werkzame oliën van biologische kwaliteit aangevuld met een uitgekiende Chi essentiële oliën combinatie maken deze zijdezachte serums geschikt voor uw hele lichaam, maar speciaal voor de gezichtsverzorging. Drie absolute topproducten voor de normale tot vette huid, voor de gevoelige huid en de ouder wordende huid. Ideaal als luxe, totale huidverzorging meteen na het douchen als de huid nog vochtig is.

Plantaardige oliën super voor je skin: plantoliën als argan, cactus, kokos, jojoba en abrikozenpitolie bevatten van nature werkzame, huidverzorgende ingrediënten zoals vitamine E en essentiële vetzuren. Deze fantastische voedingsstoffen verzachten, voeden en beschermen onze huid net als ze dat doen in zaden, noten en vruchten. De huid neemt deze plantoliën makkelijk op doordat het veel lijkt op het sebum: het natuurlijke huidvet. Met deze 100% plantaardige oliën kan de eventueel toegevoegde combinatie van essentiële olie een specifieke werking geven, maar op zijn minst een subtiel aroma op de huid achterlaten.

Eigenschappen:
Geur: bloemig, houtig. Keurmerk: Eko.
Indicaties cosmetisch: anti-aging van de huid, gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen, haarversterkend, houdt jong, huidverstevigend, huidverzorgend, hydraterend, kalmerend & verzachtend, ondersteunt herstellend vermogen huid, oogverzorging, rijpe huid, ruwe & schrale huid, samentrekkend, vochtarme huid, zonnebrand / aftersun.