Sensitive (Chi Superskin Oils)

Product nummer: rond
Merk: Chi Naturel Life
Beschikbaarheid: Aanwezig in de winkel
Prijs: €29,95
Aantal:  Bestellen

Zoals de andere Superskin oils ook speciaal voor de gezichtsverzorging. Deze Sensitive synergie is speciaal voor de gevoelige huid. De ideale basis van jojoba is verrijkt met eveneens biologische Argan en Kokos olie. De toegevoegde combinatie van essentiële oliën van Sinaasappel, Lavendel, Mandarijn en Litsea maakt deze verzorgingsolie zacht en fris van geur. Inhoud: 50 ml.

Chi Superskin oils:100% plantaardige, werkzame oliën van biologische kwaliteit aangevuld met een uitgekiende Chi essentiële oliën combinatie maken deze zijdezachte serums geschikt voor uw hele lichaam, maar speciaal voor de gezichtsverzorging. Drie absolute topproducten voor de normale tot vette huid, voor de gevoelige huid en de ouder wordende huid. Ideaal als luxe, totale huidverzorging meteen na het douchen als de huid nog vochtig is.

Plantaardige oliën super voor je skin: plantoliën als argan, cactus, kokos, jojoba en abrikozenpitolie bevatten van nature werkzame, huidverzorgende ingrediënten zoals vitamine E en essentiële vetzuren. Deze fantastische voedingsstoffen verzachten, voeden en beschermen onze huid net als ze dat doen in zaden, noten en vruchten. De huid neemt deze plantoliën makkelijk op doordat het veel lijkt op het sebum: het natuurlijke huidvet. Met deze 100% plantaardige oliën kan de eventueel toegevoegde combinatie van essentiële olie een specifieke werking geven, maar op zijn minst een subtiel aroma op de huid achterlaten.

Eigenschappen:
Geur: Exotisch, Fris, Fruitig. Keurmerk: Eko.
Indicaties cosmetisch: droge huid, gevoelige huid, haarversterkend, huidverzorgend, kalmerend & verzachtend, ondersteunt herstellend vermogen huid, rode huid, ruwe & schrale huid, vochtarme huid, zonnebrand / aftersun.