Boekenweek 10 t/m 18 maart 2018


De Boekenweek 2018 vindt plaats van zaterdag 10 maart  t/m  zondag 18 maart. Het Thema van de 83ste Boekenweek is Natuur. Griet Op de Beeck schrijft het Boekenweekgeschenk 2018 (tijdens de Boekenweek gratis bij aankoop  van € 12,50 aan boeken). De titel is Gezien de feitenGezien de feiten gaat over Olivia, een vrouw voor wie opeens alles anders wordt. Een verhaal over de kracht van spijt hebben, de gretige wil om goed te leven, de warme wurggreep van families, de angst om ruimte in te nemen, de kilte van de wereld zoals we haar kennen en het wapen dat liefde kan zijn, als ze echt is tenminste.

Griet Op de Beeck (1973) brak door met haar debuutroman Vele hemels boven de zevende (2013, Prometheus). Sindsdien heeft zij al drie bestsellers op haar naam staan, die in zes talen zijn vertaald. Met meer dan 700.000 verkochte boeken is zij één van de bestverkopende Nederlandstalige auteurs van dit moment. De Vlaamse schrijfster  was tien jaar lang dramaturg in het theater. Haar meest recente roman, Het beste wat we hebben (2017), is het eerste deel van een trilogie rondom het thema incest.

                 Met  het  Boekenweekgeschenk  kunt  u  op  zondag  18  maart  2018   GRATIS  reizen  met  de  trein !  
 

                                       
                                                                                                                         
 

Het Boekenweekessay is geschreven door Jan Terlouw met als titel Natuurlijk. Nog altijd vindt Jan Terlouw Nederland een van de mooiste landen van de wereld. Het groen, het water, de dijken, de jagende wolken, de wisseling der seizoenen, het fascineert hem mateloos. Maar hij is ook bezorgd, want de natuur is in gevaar. De klimaatverandering is een feit. Het is niet te laat, maar het is wel de hoogste tijd voor drastische maatregelen. Natuurlijk is een ode aan de natuur en vurig pleidooi om de aarde in betere staat achter te laten voor volgende generaties. Natuurlijk is vanaf 10 maart verkrijgbaar voor maar € 3,50!

Aantal weergeven:
Sorteren op:
Gezien de feiten
Boekenweekgeschenk  2018. Het inzicht was vers, het dampte nog. Olivia trok haar zwarte..
€0,00
Excl. BTW: €0,00
Natuurlijk
Essay  Boekenweek 2018. Nog 6 exemplaren op voorraad !Geboren in een boerendorp op de Veluwe..
€3,50
Excl. BTW: €3,50