Zegels van Aya


Deze zegels helpen je op jouw pad van persoonlijke en geestelijke groei. Iedere zegel ondersteunt je om aspecten in je leven te transformeren zodat je weer vanuit je ware zijn (je ziel) kunt gaan leven. De zegels van Aya zijn gemaakt en ontworpen in volle verbinding met universele liefde door Jasper Kamphuis (www.flowerofsoul.nl). Tijdens meditaties ontving hij de ontwerpen, van zijn gidsen. Deze zijn gebaseerd op heilige geometrie, dit is de geometrie waaruit alles waaruit de kosmos bestaat is opgebouwd. De zegels zijn de eerste 6 van een complete collectie van 13, deze collectie is nog in ontwikkeling mee stromend met het collectieve ascentieproces van aarde. Toepassingen van de zegels:
Dragen: Je kunt het element bij je dragen als hanger of bij je edelstenen.
Meditatie: Ga rustig zitten in meditatie en plaats de zegel in je handen, voel en luister naar wat de zegel jou vertelt of laat zien.
Opladen van water: Om de frequentie van de zegel in je water te krijgen, leg het element in het water. Na ongeveer 10 minuten kan je het water drinken. Je kan het ook in bad leggen en rustig in bad gaan liggen. Waarbij de frequentie je hele lichaam bereikt. Let op in het bad werkt het erg krachtig dus bij heftige reactie haal de zegel weer uit het water.
Healing sessies: Voor energetische healers zijn deze elementen perfect om de healer te assisteren. Leg het element op de plek van de chakra of blokkade. Dit werkt het beste wanneer je de hele set gebruikt.
Slapeloosheid: Bij slaapproblemen helpt het element rust te vinden in lichaam en geest. Je kan het element onder je kussen leggen. Dit kan je nog versterken door een amethist erbij te leggen.

Aantal weergeven:
Sorteren op:
Shumi (Zegel van Aya)
Wortelchakra; Verbindt je met het kanaal tussen hemel en aarde en helpt je om de wereld samen te ..
€48,00
Excl. BTW: €48,00
Yantra (Zegel van Aya)
Sacraal chakra: Laat het water en het vuur in je samenkomen en helpt je om stap voor stap de tege..
€48,00
Excl. BTW: €48,00
Halya (Zegel van Aya)
Zonnevlecht chakra: Laat je de grootsheid en de poort van je hart voelen en helpt je om ook in he..
€48,00
Excl. BTW: €48,00
Shumba (Zegel van Aya)
Hart chakra: Neemt je mee naar de krachten in je en vraagt je om je over te geven aan de grootshe..
€48,00
Excl. BTW: €48,00
Shalay (Zegel van Aya)
Keel chakra: Laat je zien wie je bent, wat je geworden bent en hoe jij de brug naar je oorsp..
€48,00
Excl. BTW: €48,00
Yagya (Zegel van Aya)
Derde oog chakra: Opent de poort naar eenheid en laat je voelen hoe je met heel het universum in ..
€48,00
Excl. BTW: €48,00